This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

139.9fm shares

Val aris plows her man in daybed

opinion

Vart är oktober på väg? Så här gör vi på museum Pretty much sums it up.

Sabrina bryan tits male sex...

Sigge och jag tog en siesta förut. Har haft en j Äntligen försvann solen ner bakom husen och temperaturen går nog snart ner under trettio Nu smyger jag ut på balkongen med en kudde och en bok och trängs med pelargoner, tomater, calamondiner och en stackars halvdöd lavendelbuske.

Inget har väl riktigt blivit som man tänkte den här oerhört torra sommaren, men för varje planta som tynar bort finns det förhoppningsvis något annat som trivs. Jag är några mil från där jag vill bo och odla, men ikväll duger två kvadrat med krukor på en balkong i staun fint för den här trädgårdsmästaren. Hela molnet trillar ner.

Hur mycket regn blir det? Fy fan nu är jag så jävla trött rent ut sagt på denna rådande hetta. Att jobba flera timmar i densamma så man typ får skavsår under pungen och luktar som en fermenterad bäver vid dagens slut gör inte saken bättre heller. Nä det enda rätta för att någorlunda väga upp dessa majestätiska företeelser är en kall bärsa och ett dopp i Tidan, som för övrigt knappt svalkar längre med sina 29 grader men ändå.

15five-django-ajax-selects · 15five-snowplow-tracker .. Choose-a-Soda...

Jag och matte mattebadar detärförvarmt hjälperintemed kylning villhaleverpastej. Double Chin sketchbook sketchoftheday sketchbookheroes sketching green art natt detärförvarmt polisonger sideburns chubby happy filipzetterman drawing drawthisinyourstyle.

Äntligen är temperaturen sådan att det går att vara på övervåningen och samtidigt använda hjärnan lite försiktigt. Hög tid att fixa piratlapp inför dotterns scoutläger. Yllefilt kändes inte som ett bra alternativ.

Grillad, stekt, som soppa, som plättar, i kaka tex. Idag har vi satsat på lite 2-i-1 kan man säga. Tuperad lugg med framåtfönat volymhår på vänster sidan medan höger sida har fått en mer klassisk och återhållsam sova-på-höger-sida-tillplattning.

De båda stilarna förenas på hjässan genom att håret tillåts spreta okontrollerat. We bought a Pegasus pool to cool down in this tropical warm weather lunababa babyluna baby baba vimedbarn livetsommamma momlife cooldown bathtime bath babybath fürdés melegvan detärvarmt detärförvarmt tulmelegvan magyarsved magyarsvedorszagban svédnyár svensksommar. För att ens nästanöverleva i värmen. Milos barnpool duger fint. Hot, hot, hot detärförvarmt itstoohot. När planen var att gå upp och få ut hundarna innan det blev för varmt.

Jag tänkte typ 7 km och hundarna bestämde sig för 0 km. Precis hemkommen från jobbet. Kan säga att jag stannar inne nu!