This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

139.9fm shares

Skye woods muscle

opinion

Betygen är helt och hållet jättesubjektiva och den enhälliga, enväldiga och enfaldiga? Betygskalan går från"-" innebär "ej betygsatt". Ett sådant streck kan innebära att jag Skye woods muscle lyssnat så mycket på skivan, ett betyg i sig, men det kan också betyda att jag helt enkelt inte kunde bestämma mig just när jag skulle sätta betyget Det är när en skiva inte har en enda dålig låt, i mitt tycke Årtalen är angivna efter bästa förmåga, men inga garantier ges att dom eller nått annat stämmer Jaha, och hur 17 sorterar jag egentligen???

Jag har försökt att alltid gå efter första bokstaven i första ordet i artistens namn, oavsett om det är en grupp eller en person. Jodå, det finns en tanke bakom, men jag tror vi tar det en annan gång. Det är i skrivande stund ganska så sent närmare Okej då, det är väl "en annan gång" nu Tanken är som följer: Ibland är det tämligen flytande gränser mellan gruppnamn och personnamn. Vanligen sorteras ju personnamn efter efternamnet, medan gruppnamn sorteras på första ordet i de fall de består av fler än ett ord, består det bara av ett ord har man inte så mycket att välja på It's as "smiple" as that.

Kiss me bliss me. Throw the groove down. Let the beat Skye woods muscle your body. Invite me to trance.

Muskulös Bögar videor.

Where are you now. Shelter for a rainy day. Bigger, better, faster, more! Calling all the people. No place like home. Ring ring bara du slog en signal. When I kissed the teatcher.

Muskulös Bögar videor.

My love, my life. Knowing me knowing you. Why did it have to be me.

The name of the game. Knowing me, knowing you. Take a chance on me. Does your mother know. Thank you for the music. The winner takes it all. On and on "Skye woods muscle" on. Lay all your love on me. The way old friends do.

News feed