This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

139.9fm shares

Ass sex tv

opinion

Var du en av de som såg första avsnittet och tänkte att det inte var nåt för dig?

norway swedish sweden svenska swedish...

Här är 6 skäl att kolla ikapp inför andra halvan av säsong två. Serien har fått mig att gråta som jag inte gråtit sen Buffy — för detta  är en serie som vågar försätta sina huvudpersoner i livsavgörande situationer och låta dem förlora.

Jävligt kick-ass-kvinnliga huvudpersoner som inte tar nån skit. Clarke, Ass sex tv, Abigail, ledarna för för the grounders… Jag kan inte komma på nån annan tv-serie som sportar fler kvinnor i bärande aktiva roller. Att ungdoms-scifi ska vara bättre än hypade storserier? Blinkningarna till Fallout 3.

Sökformulär

Slutet av säsong ett fick mig att nördrysa så där jävelbra och springa runt och skrika » omg omg omg«. Det tar fart ordentligt i säsong två. Jag vet att Ass sex tv är lite tradigt med hoppen mellan rymdstationen och marken under hela den första säsongen, men det blir bättre. Det är slask med kvalitet. Det kräver ingen hjärnkapacitet. Det är en serie som man kan slökolla med handen i byxlinningen och lite dregel i mungipan.

if it's a hot revenge...

Att den fortfarande lyckas engagera trots lite plotholes och ibland lite manusbrister är mest för att den har sån jävla utvecklingspotential. Berättelsen kan gå lite var som helst, och det finns tre spännande kulturer att ta del av, som kan landa lite var som helst.

Hur ofta får du Fallout -inspirerad post-apo-scifi med madmax-estetik att titta på? Slutet på avsnitt åtta, säsong två, fick mig att gråta på ett sätt som jag inte gråtit sen jag Ass sex tv Buffy första gången.

Det här är en serie som vågar försätta sina huvudpersoner i livsavgörande situationer och låta dem förlora. Så blir inte skrämd av att det är en ungdomsserie utan se den just därför!

Thick Juicy Butt Ebenholts, busty....

The vågar vara mörk och desperat och samtidigt berätta en spännande actionberättelse. Och den blir bara allt bättre. Ja till allt, säger jag.

Hoppa på för fan! Säsong 2 har premiär på TV4 Komedi den 27 januari.

News feed